Taart

Op het net sinds 17-1-2009, 20:47 uur

 

taartvoorjealleen.jpg

Een hele poos geleden heb ik de jongens een taart voor hen alleen beloofd als  de een borstwaartsom alleen durfde, en de ander koprol naar verhoogd vlak. Het was iedere keer huilen als dit onderdeel bij de gym voorbij kwam. Afgelopen dinsdag was het zover.
Pjotr durfde eindelijk de borstwaartsom, nog wel op labiel vlak. Ook Ocki liet laatst zijn onderdeel van de afspraak alleen zien. Dus vandaag ben ik naar de bakker gegaan om voor hen beiden een taart te halen. Allebei een eigen vruchtentaart. Het viel mij mee hoe rustig ze ermee omgingen. Niet alles in 1 keer maar heel gelijkdelijk af en toe een stukje.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopa:

Pjotr, als er nog over is, kom ik wel een stukje halen. Hahaha

 

Van 24-1-2009, 18:21u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie