Weven

Op het net sinds 7-1-2009, 23:59 uur

V

aanhetwevenophetweefraam.jpg

anochtend bij de winkel van Terre des Hommes een weefraam voor een euro gekocht. Vanmiddag, na het verjaardagsfeestje van mijn zusje, gingen de jongens buiten in de sneeuw sleeën. Tosca wilde ook wat doen. Samen met haar ben ik gaan weven. Nou ja samen…. Ik mocht het weefraam inspannen en een maal voordoen hoe het ging. Daarna kon mevrouw het zelf wel. En ja hoor, het gaat werkelijk keurig. Eerst met de linkerhand boven en onder naar rechts. Om vervolgens met de rechterhand weer boven en onder naar links te gaan. Ze wist vrij goed hoe het moest. De kraaltjes erbij tussen weven was helemaal het einde. In een stuk van 10 cm maar 2 foutjes, dat had ik niet verwacht.
De jongens waren het er allemaal niet zo mee eens….die wilden namelijk zelf ook.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Knap werk hoor!

 

Van 12-1-2009, 23:04u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie