Kerst

Op het net sinds 25-12-2008, 11:48 uur

 

kerstcadeauwiifamilytrainer.jpg

Zoals ieder jaar ligt er een cadeautje voor het hele gezin onder de kerstboom. Blijkbaar vergeten ze het ieder jaar, want na een poosje beneden te zijn was het Ocki die zag dat er een cadeau lag. Helaas stond erop, dat het pas open gemaakt mocht worden als iedereen beneden was. Op dat moment stond ik nog te douchen. Door Tosca werd ik er nog net niet eronderuit getrokken.
Nu is iedereen bezig met de Wii family trainer. Er zit een mat bij met toetsen die op de grond ligt. Nu moet je rennen, springen, balanceren en ‘stampen’. Zelfs Tosca kan sommige spelletjes al meespelen. Daarvoor moest ze wel even een legging aan, want je moet met blote voeten op de mat. En als papa dat zegt….
Wens ik ieder nog fijne kerstdagen toe.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie