Pakjesmiddag

Op het net sinds 7-12-2008, 18:36 uur

 

Spektro_1.gif

Net terug van de pakjesmiddag met beide families. De heren zijn nu druk aan het racen. Afgelopen vrijdag had Piet hier ook al pakjes achter gelaten. Vandaag waren er nog meer pakjes, maar dan bij opa en oma. Gezellig en druk. Gelukkig kon Tosca vandaag itt vrijdag wel wachten op haar beurt. Zij moet nu naar bed maar wil haar Dora jurkje niet uitdoen. Ocki is helemaal weg van de spioneerspullen en Pjotr van de spektro. Hij heeft gisteren niet eens tijd gehad om zijn piama uit te doen of te eten. Gelijk vanuit bed tot aan het weer naar bed gaan heeft hij met de Spektro doorgebracht.
Voor Erik was er wederom weer een Wolfgangbon. Ik ben bedeeld met een leuk knutselpakket (wortelkind met lentebaby) o en van verrassingspiet nog iets zoet en een koe. Wederom weer een geslaagde Sint.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Harry:

Het was een gezellige drukte en heerlijk om de reakties van de kids weer te zien. Elk jaar weer anders. Een mooie middag en gastvrij onthaal bij opa Ben en oma Erna.

 

Van 8-12-2008, 10:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie