De eerste surprise

Op het net sinds 5-12-2008, 19:24 uur

 

sphealsurprise.jpg

Dit jaar was het voor Pjotr zover, het maken van zijn eerste sinterklaassurprise. Op school hadden ze lootjes getrokken. Gelukkig stond naast de naam er ook op de hobby’s en wat de wensen waren. Toeval wilde dat Pjotr zijn vriend kreeg. Aangezien deze ook gek is op pokemon werd het dus een pokemon surprise. Op een wat minder handige manier kwam hij erachter wat de favoriete ronde pokemon van deze vriend was. Afgelopen 1 1/2 week was het werken met papier mache en verf om uiteindelijk te komen tot een Spheal. Hij was er zelf goed over te spreken.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

En zijn vriend kwam heel trots zijn surprise showen toen ik bij de oversteekplaats stond. Hij was er heel blij mee!

 

Van 8-12-2008, 15:55u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie