Sintwandeltocht

Op het net sinds 30-11-2008, 13:54 uur

 

onderwegpieten.jpg

Ook vanochtend zijn de jongens met opa naar de Sinterklaaswandeling in Enschede geweest. Vele stokken onderweg maakten de wandeling extra spannend. Ook het ijs op de vijver was het ontdekken waard. Op het eind kwamen ze nog heuse Pieten tegen en mochten ze nog even naar Sinterklaas.

ookachterdexbox.jpg

Thuis mocht Tosca voor het eerst op de Xbox een spelletje spelen (Dora). Geweldig vond ze dat. Maar wat een verschil met de oudste hier in huis. De een stuitert op en neer en de ander ligt relax op de bank.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopa:

Het was een spannende wandeling. Eerst een boom omduwen, dan een stuk ijs van de vijver proefen hoe dit smaakt en later nog een stukje van de weg. Ook de stokken waren veelvuldig de klos en de mooiste stok met een gaffel moest van Opa achtergelaten worden; zo smerig was deze, maar dat vond Ocki niet erg. Met grint gooien vond Opa Harry minder geslaagd en de terechtzetting bij Ocki viel niet erg in goede aarde. Even uitleggen wat de gevolgen zijn en het was weer over. Later wou Pjotr dit nog eens met ijs van de vijver uitproberen en was ook aan de beurt. Een verrassing waren de Pieten aan het eind; veel snoep gekregen en later hebben wij ze de EHBO-pieten genoemd, omdat er een mevrouw uitgleed op het fietspad. Daar lag nog ijzel. Dat Sinterklaas er al was in het klubgebouw, dat wisten we niet, maar de jongens snelden er naar toe. Na een hand geven mochten ze beiden nog even grabbelen en Opa ging intussen bingolootjes kopen. Vier prijzen nog wel en 1 daarvan zouden we aan De Wolfgang schenken; wat het voorstelde was eerst een raadsel. Erik was er uiteindelijk ook minder blij mee en het geschenk werd dus overgedaan aan Opa Ben voor een andere bingo.

 

Van 8-12-2008, 11:00u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie