Sint op het werk

Op het net sinds 29-11-2008, 17:39 uur

Vanochtend kwam de Sint op het werk. Omdat het kinderaantal behoorlijk aan het groeien is de laatste tijd werd de groep kinderen gespiltst. De kinderen die al naar school gingen mochten eerst slingers een een versierde stoel voor de Sint maken. Ondertussen kwamen de klientjes bij de Sint. Daarna was er voor de kleintjes poppenkast en mochten de anderen naar de Sint. Bij binnenkomst van de Sint fluisterde Tosca mij toe:” Mama dit is een hulpsinterklaas.” Later legde ze Erik uit dat dit een hulpsinterklaas is omdat hij een bril draagt en de echte Sint heeft die niet. Dat ze dit constateerde nam niet weg dat toen het haar beurt was om bij de Sint te komen in Erik weg te kruipen.
Pjotr moest voor de Sint nog een nieuw papierenvliegtuigje uitvinden en Ocki kletste ook wel lekker bij de Sint.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie