Heksen

Op het net sinds 23-10-2008, 22:28 uur

 

inwildwaterbaankalimantan.jpg

Vandaag namen opa en oma ons mee naar Heksendoorn. Het bootje dat naar beneden viel wilde Ocki alleen met mij doen. Dus moest ik ook mee. Brrrrrr ik vond het echt wel eng. Gelukkig was de Kalimantan heel leuk. Ook het heksendoolhof, waar opa ons de richting aangaf vanaf de toren, werd vol enthousiasme bewandeld. Na afloop kreeg ik dan eindelijk de pizzaria te zien waar de heren (en dame) regelmatig met opa en oma heen gingen. Het is een klein knus restaurantje, waar ik heerlijk (en ook de anderen) gegegeten hebben.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Dat naar beneden vallende bootje had je mij met geen tien paarden in gekregen….
Ik heb gelukkig een broer die dat soort enge dingen met zijn petekindje mag doen.

 

Van 28-10-2008, 19:02u
 2 
marike:

tjonge wat een lef, ik dwing juist mijn kinderen dat soort dingen te doen zodat ik ze ook kan doen 😉

 

Van 29-10-2008, 17:59u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie