Niels en ridders

Op het net sinds 14-9-2008, 22:19 uur

 

nielsmutsen.jpg

Vandaag weer ons tweejaarlijksuitje naar Niels Holgersson. Ondertussen begint de reis ook al een traditie te worden. Bij sommige stukken waar wij langsrijden moet een bepaalde tekst gezegd worden. Ook zijn weer wij eerst weer wezen wandelen bij de hunnebedden. Bij Niels hebben wij een workshop natvilten (een heksenhoed) gevolgd.
De rode draad van vandaag, een leuke naam voor een knutselatelier verzinnen. Maar dan wel een die ook zowel duits als nederlands klinkt. Naderhand weer eten bij “ons” restaurant. Ik vond het weer geslaagd (behalve dat er nog geen naam voor een atelier is goedgekeurd).

vechtenmeteenridder.jpg

Erik is vandaag met de kids en goede vriend naar de ridderdag in Lattrop geweest. De uilenshow vond Tosca het mooist. Ocki het vechten met een echte ridder. Pjotr vond alles wel leuk.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Brassica Oleracea of Delphinium….
Verder vond ik het ook weer een geslaagde dag!

 

Van 22-9-2008, 09:08u
 2 
Marike:

Wat is naaldwerk in het duits?

 

Van 24-9-2008, 07:53u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie