Zomerwandelingen

Op het net sinds 6-8-2008, 22:03 uur

 

wandelenmethindernis.jpg

Vanavond was de laatste zomeravondwandeling van de jongens samen met opa. Ze hebben nu drie medailles (met vorige week erop :-P).
Elke week weer laten ze tijdens het wandelen veel energie zien. De ene keer rennend van hot naar haar, dan weer Ninja spelend en vanavond elkaar proberen te tackelen. Wat ook lukte. Ocki heeft een geen sirene nodig als er wat is. Een stukje strompelend en later wel weer gewoon lopend werd de laatste route afgelegd.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

Drie medailles met vorige week is wel interessant als je later nog eens terugkijkt. 1e avond 23 juli Buurse; 2e avond 30 juli Haaksbergen; 3e avond 6 augustus Beckum. Mijn dochter is een glapjurk. Bedankt voor het ijsje na afloop van alle 3 avonden.

 

Van 9-8-2008, 09:29u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie