Masker

Op het net sinds 5-8-2008, 21:57 uur

 

marjametmasker.jpg

 

toscametmasker.jpg

Vanmiddag was een meidenmiddag. De heren gingen er als een speer vandoor toen ze in de gaten kregen wat wij zoal zouden gaan doen. Een kennis kwam langs met haar drie kinderen en met alle meiden gingen wij heerlijk in de weer met onze huid. Eerst het gezicht scrubben, daarna een maskertje. Ik had verschillende soorten gehaald. Tosca koos voor de komkommermasker. De oudster dochter van H. koos voor mij, de chocolademasker. De jongens kwamen wel steeds even beneden om te giechelen om ons.
Het rook zo heerlijk in huis. De nagels werden geveild en daarna gelakt. Ik werd opgemaakt en mijn haren kregen allerlei soorten glitters. De middag vloog voorbij. Leuk om eens te doen. Misschien volgend jaar nog eens.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Je ziet eruit om op te vreten. 😉

 

Van 9-8-2008, 10:12u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie