Wat zoal

Op het net sinds 29-7-2008, 19:52 uur

 

allemaalaandepokemon.jpg

Wat doen wij zoal in deze vakantie, behalve naar Ameland gaan. Wij gingen onder andere zwemmen bij Preston Palace, naar het avonturenpark in Slagharen, wandelen, Waarbeek, kinderboerderij, vuurtje stoken, spelen met vriendjes, naar de bioscoop en afgelopen zondag waren wij 5 stappen verwijdert van een speeltuin. Dit laatste uitje ging niet door omdat Pjotr gestoken werd door een wesp.
Op de agenda staat nog bowlen, logeren, vader en zoonweekend en spelen met vriendjes. Maar waar deze vakantie bol mee staat is Pokemon. Iedereen hier in huis, behalve Erik, heeft een pokemonspelletje waar hij/zij gek op is. Verder gaan met het spel staat ook op de agenda.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

Zelfs Opa Harry is al bezig met Pokemon en zeurt op de zaak de mensen gek of er nog monsters of uitverkochte Pokemon spulletjes zijn. Dat resulteerde vandaag dus weer in 180 kaartjes.

 

Van 29-7-2008, 22:48u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie