Eiland

Op het net sinds 12-7-2008, 19:11 uur

 

aanzee.jpg

Dit jaar was de zee weer aan de beurt. De Noordzee bij een waddeneiland. Een groter eiland, Ameland. Voor Erik is het nu al duidelijk, een klein waddeneiland vind hij leuk. Een groter eiland dan Schiermonnikoog en Vlieland hoeft van hem niet.
Dke kinderen vinden zee ook erg leuk. Pjotr heeft het vliegeren helemaal ontdekt. Elke dag moest er wel even aan zee gevliegerd worden. Tosca was blij met haar schepje en emmertje en het zand zover als je kan kijken. Ocki had zijn zinnen gezet op zwemmen. Zo erg zelfs dat hij de eerste avond met kleding en al werd overspoeld. Omdat het veel waaide was de gevoelstemperatuur niet zo warm. Met maar 1 dag regen en 1 dag een zeer koortsig kind hebben wij ons flink uit laten waaien.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie