Gehaald

Op het net sinds 5-6-2008, 23:21 uur

 

binnenkomstAvondvierdaagse.jpg

Vandaag was de laatste dag van de avondvierdaagse. Pjotr heeft afgelopen dagen de 5 km samen met opa gelopen. Deze laatste avond was een beetje druk. Want na het lopen had hij nog het juniorexamen van de Waldhoorn bij de muziekschool. Samen met opa hebben ze goed doorgelopen. Dat betekende voor Pjotr geen steentjes zoeken en andere interessante dingetjes. Samen wandelen vind hij erg gezellig.

uitreikingjuniorexamen.jpg

Het juniorexamen ging ook goed. Ze waren er ruim op tijd en na afloop, bij de diploma-uitreiking, kwamen als verassing de andere opa en oma ook nog langs. Het diploma mag er zijn. Voor zowel vaardigheid als muzikaliteit kreeg hij een acht.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Gefeliciteerd Pjotr!

 

Van 7-6-2008, 09:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie