Bijzondere dagen

Op het net sinds 30-5-2008, 14:25 uur

Afgelopen weken zijn er veel bijzondere dagen geweest.

drooginefteling.jpg

Pjotr ging op vader en zoon weekend naar de Efteling. Samen hebben ze veel achtbanen uitgeprobeerd. De bobsleebaan en de waterbaan waren favoriet.

verjaardagsweekend.jpg

Ocki ging op verjaardagsweekend met opa en oma naar de Apenheul en koningin Juliana toren. Dit laatste vond Ocki geweldig en hij heeft volop genoten. Bijzonder was dat hij een paar dagen na zijn weekend op schoolreisje naar hetzelfde pretpark ging. Juist doordat hij er al geweest was had hij er nog meer plezier in.
De hele school is naar de Waarbeek geweest ter ere van het 50 jarig bestaan. Pjotr heeft als afsluiting van zijn middenbouwperiode een nacht gelogeerd met alle 5e-groepers in Krikkenhaar. Samen met zijn vriendje (en buurtjongen) had hij voor de bonte avond een handpoppenspel (Vlinder en Bullebak)

 

 

metregeninefteling.jpg

voorbereid. Hij heeft genoten en raakte niet uitverteld.
Gisteren zijn oma, Tosca en ik naar de Efteling geweest. Het begon met erg veel regen. Favoriet bij Tosca was de elfjes-achtbaan (ook wel bekend onder de naam Droomvlucht). Toen het droog was kon je zo door, dit hebben wij toen meerdere keren gedaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie