Dakgoot

Op het net sinds 19-4-2008, 18:11 uur

 

dakgoot.jpg

Voor het eerst de moed gehad om de dakgoot schoon te gaan maken. Nog nooit gedaan sinds wij hier wonen. Van een buurman de trap geleend. Gelukkig wou een goede vriend ook wel helpen. Erik durft namelijk ook geen trap op. De eerste tocht naar boven ging erg langzaam. Het laatste stukje vond ik het engst. Dat je wat achterover moet hellen om over de rand van de dakgoot te komen. Wat ik in de dakgoot zag…een enorme dikke laag zand en mos, tot bijna aan de dakpannen toe. Het was dus echt wel nodig. Weer terug op de grond had ik slappe benen. Van het soort zeebenen gevoel. De andere keren is de goede vriend naar boven geklommen. Ik durfde nog twee maal naderhand, brrrrr niet echt mijn soort klusje.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
je bezorgde vriendin:

de volgende keer als je dit soort dingen probeert zorg dan dat je goed te pas ben.

 

Van 5-5-2008, 11:56u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie