Dapper

Op het net sinds 21-3-2008, 12:57 uur

Vanochtend vond ik mijzelf erg dapper. Met de drie kids naar het zwembad geweest. Het nieuwe peuterbadje was zowaar niet alleen een succes voor de jongste, ieder speelde enthousiast mee. Alleen het glijden van de glijbaan vond ik niet echt te doen. Voor de rest was het heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadieopapa:

Het is dat ik moest werken, anders was ik wel meegegaan hoor. Het is wel knap maar de jongens weten de weg inmiddels ook wel in het zwembad. Alleen de glijbaan vind Ocki tien keer niets.

Hadieopa

 

Van 21-3-2008, 19:41u
 2 

[1] Ocki vind de gele glijbaan heel erg leuk….maar niet alleen. Samen ervan afglijden (met mij samen in ieder geval) vind hij erg leuk. Ik mag niet eens afremmen 🙂
Alleen moet ik dan Tosca onder toezicht van Pjotr achterlaten….en dat vind ik tien keer niks.
Voor de rest weten ze de weg inderdaad goed te vinden 🙂

 

Van 21-3-2008, 22:02u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie