Op voor de gele band

Op het net sinds 12-3-2008, 23:48 uur

 

opvoordegeleband.jpg

Vandaag mocht Ocki op voor de gele band. Sinds de zomervakantie zit hij bij Teakwondo. Van de sport zelf snap ik niet heel veel. Maar het was wel leuk om te zien. Tosca kon de meester al nadoen, hij riep een soort van :Hoi. Dan deden de kinderen een beweging. Welke beweging er op elke zelfde klinkende hoi moest volgen was mij een raadsel. Maar Ocki kwam heel goed mee in het geheel.
Op het einde waren alle kinderen met de witte band geslaagd. Voor volgende week moet ik dus een gele band regelen. Alleen erg knullig van de meester dat hij op het einde niet genoeg diploma’s had. Hij was twee kinderen vergeten, waaronder dus Ocki. Hij kreeg wel een hand (diploma komt morgen). Tosca kwam ook meteen met de opmerking dat Ocki niets gekregen had. Ocki zelf lijkt het nog niet zo heel erg te vinden.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie