Gecertificeert

Op het net sinds 7-3-2008, 22:20 uur

 

deevanlCertificaatSSS.jpg

Klinkt als gefeliciteerd, maar dan iets anders.
Vandaag de laatste keer terug naar het Cios in de setting van Sportleider Seniorensport. Vandaag was de uitreiking van de certificaten. Mijn gymmama was mee. En ruim op tijd waren wij al aanwezig. Ik vond het erg leuk om de andere cursisten nog een keer weer te zien. De hartelijkheid die in deze korte tijd gegroeid is was vandaag weer goed te voelen. Met gemengde gevoelens kijk ik op deze cursus terug. Ik heb genoten en veel geleerd. Maar blijkbaar ben ik niet goed in staat om dit ook aan anderen te laten zien. Mijn zenuwen zitten daarvoor teveel in de weg.
Bij de uitreiking werd er tot ieder een persoonlijk woordje gesproken. Er was veel aandacht voor de individuele cursist, dit vond ik erg mooi. Al kon ik mij niet helemaal vinden in het plaatje dat ze van mij neerzetten. Diegene die dit aan mij voorlas (en waarschijnlijk ook geschreven heeft) raakt mij op de een of andere manier nogal. Zal ik toch aan moeten wennen 🙂  want de komende vijf vrijdagen ga ik voor de fun de applicatiecursus Nordic Walking bij hem volgen.
Yesssssssss ik heb het gehaald!

Je kunt reageren of trackbacken.

4

 1 
marike:

gecertiliciteerd van mij,ik vind het super hoe jij je voor dit gebeuren ingezet hebt. Veel bewondering voor je doorzettingsvermogen. Vind alleen dat een beetje meer zelfvertrouwen wel op zijn plaats is, want je kunt het gewoon. 🙂 Je bent een superjuf!

 

Van 8-3-2008, 13:43u
 2 
hadiepa:

Toen ik voor het eerst ging werken, stond op een dwarsbalk in het kantoor:

Levende vissen zwemmen tegen de stroom in; dode drijven mee.

Dit is me altijd bijgebleven en zal ik ook in mijn boekje vermelden (met handtekening).

Marja, hartelijk gefeliciteerd namens je vader en moeder en heel veel succes met de nieuwe uitdaging.
JE KUNT HET!!!

 

Van 8-3-2008, 14:17u

Van harte gecertificeert!

 

Van 10-3-2008, 09:58u
 4 
Erna:

Ook van mij nog de HARTELIJKE FELICITATIE'S ik vind het GEWELDIG maar ik heb eigenlijk geen moment getwijfeld of je het zou halen ,het zit toch gewoon in je !
Wij komen morgen even langs .

 

Van 11-3-2008, 00:06u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie