Theater

Op het net sinds 13-10-2007, 22:08 uur

 

Ronja_de_Roversdochter.jpg

Vanavond met Ocki naar Ronja de Roversdochter geweest. Het was een mooi stuk. Ik heb Ocki intens zien genieten. Af en toe werd er flink in mijn vingers geknepen, dan moest hij weer lachen en de andere keer kwam hij tegen mij aanhangen. In het stuk werden veel rare woorden gezegd, gevochten en capriolen uitgehaald. Zelfs subtiele humor voor de wat oudere jeugd. Ook ik heb genoten van het toneelstuk. Het verhaal vond ik mooi weergegeven. Ik heb minstens zoveel genoten van de reacties van mijn zoon. De volgende keer wil hij weer met mij naar het theater – en dan het liefst naar deze voorstelling, verkondigde hij mij bij het naar bed gaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie