Kinderboekenweek

Op het net sinds 3-10-2007, 15:24 uur

 

boeknetmensen.gif

Zoals ieder jaar, op de eerste dag van de kinderboekenweek, gaan wij naar de boekenwinkel. Tosca pakte het eerste de beste boek. Gelukkig kon ik haar nog wel sturen in haar keuze. Er zijn immers boeken en boeken.

Ocki was vrij vlot klaar met zijn keuze. Hij vind boekvosenhaasendediefvaniep.gifhet boek van Vos en Haas erg leuk. Dus een ander boek met een nieuw avontuur van deze twee lag erg voor de hand.

boekgeronimostiltonreisdoordetijd2.jpg

Pjotr heeft meer moeite met het maken van een keuze. Hij kon het niet, moest hem iets helpen. Met zijn verjaardag had hij een boek gekregen van Geronimo Stilton. Maar blijkbaar zijn er vele boeken geschreven door deze muis. Uiteindelijk ben ik met drie tevreden kinderen de winkel uitgegaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie