Dagje Niels

Op het net sinds 16-9-2007, 22:42 uur

Vandaag met een auto vol ongestelde dames naar Niels geweest. Door onnadenkendheid waren wij veel te vroeg. Niels ging pas over anderhalf uur open. Dan een plekje zoeken om te wandelen. Dit werd bij de hunebedden. Heel gezellig lol gehad en een stukje gewandeld. Voor mij het meest memorabele moment van de dag.
Bij Niels zelf was er een workshop wol op styrofor prikken. Allemaal hebben wij een kabouter gemaakt. In de mooie tuin alle kabouters samen op de foto gezet aangezien ze elk hun eigen weg hierna gaan. Weer leuke nieuwe ideeën opgedaan. De dag werd traditioneel weer afgesloten bij het restaurant. Dit keer namen wij een vegetarische rijstschotel voor 4. Lekker allerlei verschillende smaken geproefd. Helaas werd de dag afgesloten met een minder vrolijke eindje

4_kabouters_in_het_groen.jpg

.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Gelukkig is dat minder vrolijke eindje nu weer aan het rondspringen, op een hoestje na.
Verder vond ik het weer een heerlijke dag. Zelfs de glijpartij van het hunebed. 🙂

 

Van 24-9-2007, 10:36u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie