Ziek

Op het net sinds 31-8-2007, 21:30 uur

Maandagavond begon het met steken in mijn zij. Dinsdag kwam ik de dag net door. Bij thuiskomst van Erik het bed ingedoken en bijna doorgeslapen tot donderdagochtend. Wat was ik blij dat Tosca donderdagochtend peuterspeelzaal had en de kids na school naar opa en oma gingen. Deze tijd heb ik ook weer slapend doorgebracht. Als ik wakker was, zat ik op de wc. Wat een nare buikgriep was dit. Vandaag was mijn eerste schooldag. Was even bang hem te moeten missen. Maar mijn lieve schoonouders brachten mij weg en mijn lieve vader snipperde een uurtje om mij weer op te halen. En nu…..nu ben ik weer heel moe. Kan ik gelukkig weer drinken en een heel klein beetje eten. Het verhaal van mijn eerste schooldag bij het Cios die houden jullie nog even te goed….ik ga naar bed.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Ik 'hoop' dat je niet alleen de wc hebt gezien van de curcus. Probeer het nog een beetje rustig aan te doen.Beterschap knufkus, ikke

 

Van 1-9-2007, 17:18u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie