Vakantie

Op het net sinds 14-8-2007, 21:00 uur

 

zomervakantieetentje.jpg

Een weekje zijn wij weggeweest. Mijn schoonouders namen hun kinderen en aanhang mee om een weekje te vertoeven aan de Moesel. Dit alles ter ere van hun 40 jarig huwelijk dit jaar.
Met zijn allen zaten wij in een luxe 8 persoonshuisje. Het weer werkte aanvankelijk wat minder mee. Maar ieder heeft zich opperbest vermaakt. Veel gezien en beleefd, herten voeren, grot doorzoeken op draken, boottochtje op de Moesel, stadjes bekijken, veel uit eten, midgetgolven, bowlen, rijden over (speciaal door TomTom uitgekozen) smalle weggetjes,veel uiteten en meer dan een uur glijden van een bobbelglijbaan. Het spel wat bijna elke avond gespeeld werd hebben wij uiteindelijk als ´huwelijks´cadeau gegeven. Carcassonne (en al zijn uitbreidingen).

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie