Star wars gekte

Op het net sinds 24-7-2007, 11:34 uur

 

legostarwars.jpg

Eens in het jaar, de eerste week van de grote vakantie, mag het spaarpotgeld uitgegeven worden. Die eerste week hebben wiij dan ook vele speelgoedwinkels bekeken. Ze hadden elk een apart lijstje gemaakt van wat ze wel wilden gaan kopen. Tot… ze een groot Star wars ruimteschip zagen. Ze zaten samen te rekenen of, als ze hun geld bij elkaar deden, deze konden kopen. Ze kwamen nog 20 euro te kort. Hiervoor wilden ze wel klusjes doen. Omdat de week nog niet voorbij was mochten ze het nog niet kopen en eerst verder kijken. Bij een andere winkel zagen ze meer van lego Star wars. Na lang overleg waren ze eruit. Ze namen een ander schip, iets goedkoper. Sindsdien is heeft Star wars gekte hier toegeslagen. Ze hebben samen het schip gebouwd, en weer afgebroken om er weer een ander schip van te maken. Samen met Erik kijken ze in het weekend 1 star warsfilm. Die Erik dan ter plaatse voor hun vertaald. Ook nu zijn ze weer boven in de weer om een lego star wars land te bouwen (met kapla en lego) en vele voertuigen. Het lievelingsspelletje op de x-box is op dit moment…u raadt het vast…lego star wars. Ik ben bang dat ik voorlopig, naast de dingetjes van de tijdlijn, nog wel een poos bezig ben om allerlei space vliegtuigen te bekijken.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie