Nog een verjaardagscadeau

Op het net sinds 14-7-2007, 23:34 uur

 

op_den_schommel.jpg

Voor mijn verjaardag heb ik een schommel gekregen. Vandaag was het zover, hij werd in elkaar gezet en geplaatst. Wat een klus. Eerst moest er nog wat zand uit de voortuin en dan egaliseren om vervolgens weer gaten te graven, te boren, moeren aan te draaien, te meten aan te stampen, nog meer meten en graven en graven. Dan moeten uiteindelijk de rubber tegels er nog in. Toen was het 10 uur ´s avonds. Gelukkig had ik hulp van een goede vriend. Na nog even nagezeten te hebben in de tuin ga ik nu in bad. Morgen…mag er geschommeld worden.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Helaas heb ik hem maandag nog niet uitgetest, maar dat ga ik nog wel inhalen.

 

Van 20-7-2007, 21:53u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie