Vroegtijdig verjaardagscadeau

Op het net sinds 13-7-2007, 23:16 uur

 

nieuw_bed.jpg

De bedoeling was om Tosca voor haar verjaardag een nieuw bed cadeau te geven. Maar omdat het praktischer was om het stapelbed nu weer opnieuw op te bouwen (Tosca sliep in het bovenste bed die eraf was gehaadl) moest het nieuwe bed nu al komen.
Lang leve het internet. Want hierdoor kon ik heerlijk in huis zoeken naar een ander bed. Eenmaal gevonden wou Tosca de hele dag door haar nieuwe bed bekijken op de pc. Samen met mijn vader ´s avonds het bed opgehaald en vanavond mocht Tosca onderin het stapelbed gaan slapen. Op haar kamer lag alleen nog maar een matras en drie dozen, waarvan ik nog een bed moest maken. Terwijl alle kids sliepen en Erik in de Wolfgang zat, heb ik het bed in elkaar gezet. Ben heel benieuwd wat ze morgenvroeg ervan vind.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

wouw, een echt prinsessen bed, super hoor!

 

Van 18-7-2007, 23:18u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie