Vakantie

Op het net sinds 12-7-2007, 14:03 uur

 

begin_tijdlijn_muur.jpg

De vakantie is begonnen. Pjotr heb ik beloofd dat wij in de vakantie een tijdlijn gaan maken. De muur met alle werkjes van afgelopen schooljaar hebben we leeggehaald Daar hangen nu plaatjes van het precambrium, cambrium, ordovicium, siluur, devoon, carboon, perm, trias, jura, krijt, tertiair en kwartair. De tijdlijn die wij al hadden met al deze peiodes erop en wanneer welk soort dier/plant aanwezig was hebben we ingekleurd. Pjotr vind het heerlijk om mee aan het werk te zijn. Want toen hij tijdens het koken mocht kiezen of hij met de anderen tv wou kijken of verder de aardlagen ontdekken bij de aardexpress, koos hij voor het laatste. Vanuit deze site hebben we al een experiment gedaan een een dier uit het tertiair op het schoolplein getekend met een omtrek van onszelf ernaast.
De bedoeling is nu om een tijdlijn van hout te gaan maken waar we (kleine) plaatjes bij de juiste tijd kunnen gaan hangen. Hier gaan wij komende weken mee bezig.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie