Otjekamp

Op het net sinds 9-6-2007, 23:24 uur

 

hoogschommelen.jpg

Al heel lang lees ik mee op otje. Dit is een gesloten lijst met allemaal moeders die als achtergrond hebben dat ze borstvoeding geven, of hebben gegeven. Op otje komen de meest verschillende soorten thema´s voorbij. Door het lezen van al deze meningen is mijn blik aardig verbreed. In zelf schrijven ben ik niet zo´n hele held. Net zoals het gaan naar otje bijeenkomsten. Dit keer was het otjekamp vlakbij Apeldoorn neergestreken. Best te doen alleen met 3 kids in de auto, dacht ik zo. Al mijn moed bijeen gepakt en vandaag erheen gegaan. De jongens keken hun ogen uit hoeveel kinderen er waren. Na een hele poos durfden ze wat mee te spelen. Pjotr vond het samen schommelen het meest mooie en Tosca de glijbaan en de baby´s. Ik heb een klein beetje gepraat, durfde nog steeds niet goed. De volgende keer als het weer op een goede afstand is ga ik wat meer in de namiddag. Er wordt gezamenlijk gegeten en dan komt het kampvuur. Dan zitten de meeste otjes dichter bij elkaar. Terug in huis waren bij mij de knollen op. Had het heel spannend gevonden, en viel dan ook gelijk met Tosca in slaap.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie