Pokemonkinderfeestje

Op het net sinds 30-5-2007, 20:02 uur

Nadat het kinderfeestje verzet was omdat Ocki vorige week woensdag ziek was, kon het vandaag gelukkig wel doorgaan. Bij binnenkomst was de hele reutemeteut al zo druk dat ik gelijk ben begonnen met de fotospeurtocht. Iedereen kreeg 3 genummerde foto´s. De plek waar de foto genomen was moesten ze zoeken en dan kijken naar de pokebal om aan te geven welke kant we op moesten. Was dat goed dan kreeg het kind in kwestie 3 pokemons. Elk kind was namelijk een trainer en het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk pokemons verzamelt. Onderweg waren er nog een paar opdrachten waar je pokemons mee kon verdienen. Dankzij de hulp van verschillende sites had ik genoeg ideeen en pokemonplaatjes

kapotsl.jpg

kunnen vinden. Hiervan had ik een memoryspel een een pokemonzweedsloopspel in elkaar gedraaid. Ook het team Rocketspel hebben we op een boomrijkveldje gespeeld.
Al met al duurde de speurtocht ruim 2 uur. Veel langer dan ik had gedacht. De binnenspelletjes waaronder een pokemon van cake en een pokemon van wc-rol maken konden we niet meer redden. Op het einde mocht Ocki de poliwirl-pinata in elkaar slaan. Tip: maak niet van teveel lagen papiermache de pinata. Ocki moest behoorlijk  zijn best doen. Uiteindelijk met het ijzeren gedeelte van een kinderschep (en niet meer geblinddoekt) kon hij de pinata kapot krijgen, zodat iedereen toch nog een pokemon mee naar huis kon krijgen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie