Modderfeestje

Op het net sinds 25-5-2007, 21:08 uur

 

modderglijbaan.jpg

Omdat de voortuin nog niet ge-egaliseerd is, konden we nog een modderfeestje houden. Pjotr vond het heerlijk. Zat dan ook van boven tot onder vol met modder. Ocki houdt er niet zo van. Tosca vond het eerst wennen en spoelde steeds haar voeten af. Later maakte het haar niet zoveel meer uit. De kids van mijn vriendin zaten ook heerlijk vol met modder. Het was  jammer dat wij maar een korte middag hadden. Twee kids hadden er nog wel veel langer van willen genieten.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Marike:

Als wij gaan weet ik nog wel een aantal heren die wel toe willen kijken 😉

 

Van 28-5-2007, 17:33u
 2 
Harry:

[1] Ik kom in ieder geval; dat worden prachtige beelden.

 

Van 29-5-2007, 21:36u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie