Verjaardagsweekend

Op het net sinds 6-5-2007, 23:02 uur

Vrijdagavond werd Ocki door opa opgehaald voor zijn verjaardagsweekend. Gisteravond vond ik onderstaand mailtje in mijn mailbox:

treinen.jpg

Ik heb me niet verveeld in de trein. Eerst kaarten met Oma en toen de stoelen even uitproberen of ik er ook in kan slapen en als dat niet wil, dan ben ik maar gaan hardlopen in de trein. Bij Omniversum kun je heerlijk balanceren op de vijverrand en ik ben er niet in gevallen. De eerste film over Afrika vond ik wel leuk en die van de dinosaurissen vond ik minder leuk. Wel spannend hoor want ik deed wel eens mijn vingers in de oren en soms even mijn ogen dicht.
Op de terugweg zijn we een stukje wezen lopen langs een kasteel (Binnenhof) en in de trein heb ik een legpuzzel van een olifant in elkaar gezet. Oma heeft bijna de hele terugweg uit haar hoofd verteld van de chocoladefabriek en alle mensen die bij ons zaten konden meegenieten.
Opa heeft nog met water op mijn voeten gegooid want ik zat hem met mijn schoenen tegen zijn knieen aan te jengelen.
Ik heb maar 1 pannekoek gegeten en de chocolade fondue was heel lekker. Ik probeerde Opa zijn vorkje leeg te prikken in de chocoladepan en daar moest ik heel erg om lachen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie