Zeven koningen

Op het net sinds 3-5-2007, 23:56 uur

 

7koningenseizoenspel.jpg

 

kidswakker.jpg

Dit jaar gingen de 7 koningen naar Duitsland. Door Sanne was er dit keer een spel gemaakt. En hieperdepiep hoera, ik was de gelukkige die hem aan het einde van de avond mee naar huis mocht nemen. Er was een groot speelbord met 7 koningen die al wandelend over het uitgezette pad door alle seizoenen van het jaar kwamen. En 7 koningen zou 7 koningen niet zijn als er geen opdrachten bij in zouden zitten. Dit keer moesten we dieren en planten van het desbetreffende seizoen, waar de koning op dat moment was, uitbeelden. Zelfs onze Japanse vriendin kon redelijk met het raadgedeelte meekomen. Daarnaast ben ik nog verrast met een heerlijke vruchtenbowl, een slakkengebak (sorry Sanne, ben de officiele naam veregten), een zelf te maken maya de bij mobile en de plant die eigenlijk fucksia euh fuchsia heet. Wederom weer een geslaagd feest…wederom weer vergeten een foto te maken van alle leuke knutsels bij elkaar.

Je kunt reageren of trackbacken.

5

 1 
Erna:

als Sanne weer slakkengebak maakt hoeft ze niet naar de winkel of zo ,wij hebben er genoeg in onze tuin rondlopen zeer regelmatig ,van die lekkere dikke vette zwarte naaktslakken,gratis af te halen !

 

Van 5-5-2007, 14:21u

Jummie, Erna! Komen jullie dan lekker slakkengebak eten?

 

Van 6-5-2007, 14:26u

Het was een heel geslaagde avond. Dames nog ontzettend bedankt voor de gezellige avond! Ik zal snel foto's maken van de jaarlijn.

 

Van 6-5-2007, 14:28u
 4 
marike:

Ik vond het ook super gezellig. Eigenlijk moeten we het maar 7 keer per jaar doen 😉

 

Van 6-5-2007, 20:48u
 5 
Erna:

[2] Ja doen we ,gezellig, geef maar een seintje.

 

Van 7-5-2007, 12:49u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie