Zeven

Op het net sinds 29-4-2007, 23:22 uur

 

fietsuitpakken.jpg

Wat wil het zeven jarig jongetje graag voor cadeaus op zijn verjaardag…spulletjes van Pokemon. Ze zijn een poos lastig te vinden geweest. De pokedex hebben we zelfs over laten komen uit Amerika. Wat er zo leuk is? Waarschijnlijk dat zo´n klein wezentje het tegen de grote (slechte) kan opnemen en het dan ook nog lukt. Leuk om te zien hoe Ocki de tijd kan nemen om de cadeaus uit te pakken. Heel rustig peutert hij elk plakbandje los om vervolgens het papiertje er keurig af te halen. Vanochtend in bed heeft hij relaxt zijn taart opgegeten en drinken opgedronken (terwijl zaten toe te kijken) om daarna pas naar beneden te gaan om de fiets ´uit te pakken´

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Dat hebben we wel gemerkt dat hij het liefst Pokemon spullen wou hebben ,toen ik vroeg wat hij op z,n verjaardag gekregen had liet ie alleen de Pokemon spullen zien ,later kwam ik er bij toeval achter dat hij ook nog een fiets had gekregen .
Ach ja de tijden zijn veranderd ,ik weet nog toen ik m,n eerste fiets kreeg ,dat was helemaal het einde ,volgens mij was het een rode ,ik voelde me de koning te rijk.

 

Van 5-5-2007, 14:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie