Warm

Op het net sinds 8-4-2007, 23:40 uur

 

paasvuur.jpg

Na een heerlijke paasbrunch bij mijn schoonouders hebben we vandaag zeer rustig aan gedaan. Er stond zoveel lekkers op tafel, ik zat zo vol. Nog steeds vind ik het zonde dat ik niet meer heb kunnen proeven. Mijn schoonmoeder had heerlijk brood gebakken, waarvan ik een stuk mee naar huis kreeg (en al op is). Zittend in het warme zonnetje doezelde ik bijna in slaap terwijl Ocki met zijn oom op de piano speelden.
´s Avonds zijn de heren met opa en oma naar het paasvuur gegaan. Tosca was zo moe dat ze al snel sliep. De heren kwamen laat terug maar hadden het heel leuk gehad (en warm). Met wat drinken werd deze geslaagde paasdag afgesloten.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie