Palmpasen

Op het net sinds 1-4-2007, 12:05 uur

 

palmpasenkippen.jpg

 

minipaasoptocht.jpg

Gisteren hebben we zelf de palmpasenstok geknutseld. Alleen was er geen tijd meer om zelf het haantje te bakken, door alle voorbereidingen van Erik zijn verjaardagsfeestje. ´s Avonds op het feest werd de stok al uitgebreid geshowd. Vanochtend was het wat lastig uit bed komen. De laatste dingen werden aan de stok gehangen. Wij zijn wat eerder naar de kerk gegaan, zodat Tosca ook nog even met haar stok door de kerk kon lopen. In een mini-optocht gingen ze door de kerk. Na de dienst, toen ik ze kwamen ophalen, was de stok al aangevallen door hongerige kinderen. In de grote optocht lopen we dan maar niet meer mee, wel zielig dan -met een kale stok.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie