Plantjes

Op het net sinds 30-3-2007, 19:03 uur

 

paasbakjes.jpg

Vanochtend heerlijk met mijn schoonmoeder en Tosca plantjes wezen kijken bij een tuincentrum. Deze was wel veel uitgebreider dan waar ik normaal heen ga. Leuke nieuwe ideeen opgedaan. Tosca vond de vissen, konijnen en cavia´s het leukste gedeelte van de route. Hoewel ze het kippenhok ook wel graag van binnen wilde bekijken. Zelf vond ik het kippenhok ook geweldig. Een schuin ding met bovenin een binnenverblijf en een externe legkast. Met een trappetje naar beneden voor de ren. Prachtig om te zien, maar ook een prachtig prijsje.
De afdeling keuken was vooral lekker. Er lagen allemaal dingetjes om te proeven. De hazelnootmosterd was toch zo lekker, dat ik deze meekreeg van mijn schoonmoeder. Hier heb ik thuis al heerlijk van zitten eten. Ook de peach-chutney was heerlijk zacht van smaak. Tosca vond de soepstengels en de chipjes ook wel geweldig.
Na wat kleine dingetjes in de kar te hebben gestopt kregen we op het eind ook nog een prachtig paasbakje. Die als het straks voorbij is zo aangepast kan worden voor allerlei andere doeleinden. Het zijn vier glazen bakjes op een glazen schaal. Ik heb al allerlei mogelijkheden bedacht. Helaas, ivm de slaaptijd van Tosca, moesten we voortmaken. Ik had er wel wat langer kunnen rondkijken. Onderweg naar huis verkondigde Tosca: Ik ben een beetje moe. Thuis gekomen viel ze dan ook snel in slaap.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Welk tuincentrum was dat dan? Erg leuk bakje overigens.

 

Van 30-3-2007, 21:07u
 2 
marike:

ik ben ook erg nieuwsgierig waar dit was, ik heb nu de auto nog dus kan ik m nog proberen

 

Van 30-3-2007, 21:30u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie