Ze passen werkelijk overal

Op het net sinds 29-3-2007, 22:15 uur

 

popjesvoordepeuterspeelzaal.jpg

Bij Ocki in de klas was het thema tot voor kort, lentebloemen. Het bollenpopje heeft daar een poosje op de aandachtstafel gestaan. Maandag mocht het mee terug. Stevig in de handjes van Tosca. Want van de klas van Ocki gingen we door naar haar ´klas´. Daar ging het op de thematafel over de lente. De juf vond het een mooi popje. ” Ach het popje mag hier ook wel een poosje op de tafel staan hoor”  Juf blij. Ze vertelde dat een andere juf ooit ook eens zo´n soort bloemenpopje had gehad. Ze vertelde hoe het popje eruit zag. ” Was dat juf Mirjam? Dan heb ik dat popje ook gemaakt”  Bleek dus ook zo te zijn.
Als verassing heb ik drie neutrale popjes gemaakt. Een bruine en twee verschillende kleuren groen. Als je ze wat anders in de hand geeft kunnen ze met vele thema´s meedoen. Tosca mocht ze vanochtend geven. De juf (fen) waren er erg blij mee. Weer een tafel waar de popjes tot tevredenheid van allen de boel mogen opfleuren.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie