Maansverduistering

Op het net sinds 4-3-2007, 01:12 uur

 

maan.jpg

Vrijdagavond zou het volgens Erik gaan gebeuren. Om 23.00 uur zag ik niks. Om 23.30 uur zag ik niks. Raar. Ik had Pjotr nog zo beloofd om hem uit bed te halen. Erik had wel een papiertje uitgeprint met plaatjes en tijden van de maansverduistering. Deze lag naast Pjotr zijn kussen. Pas de tweede keer lezend viel mij op dat er stond van 3 op 4 maart. Tja dan kan ik de hele nacht wel naar buiten kijken, maar dan gaat er toch echt niets gebeuren.
Vannacht wel. Erik liep de hele tijd naar het raam om te kijken of de bewolking al voor de maan weg was. Gelukkig gebeurde dit ook nog. Samen hebben ze een hele poos naar de maan zitten staren.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie