Weer geen jaartje ouder

Op het net sinds 28-2-2007, 20:26 uur

 

eersteharpervaring.jpg

Vandaag vierde ik mijn 8 3/4 verjaardag. Marike en haar kinderen hadden een slinger voor mij gemaakt waar deze leeftijd ook op stond.
Vanochtend bewust wat rustiger aan gedaan. Vanmiddag kwam al het bezoek. Gezellig en druk, tot er ineens harpist met haar twee harpen in mijn woonkamer stond. Kregen we met z´n allen een mini-concert en mocht ik voor het eerst zelf op een harp spelen. Een geweldige ervaring. Misschien als ik later ouder ben dat ik het mij dan kan veroorloven om lessen te gaan nemen. Zeg nu al zo lang dat als ik een instrument mocht kiezen ik graag harp zou willen leren spelen. Dankzij mijn zwager en schoonouders heb ik vandaag mogen proeven hoe leuk dit kan zijn.
Daarna nog heerlijk gekletst met de andere aanwezigen. Bij het avond eten zat ik te duizelen op mijn stoel. De geplande spelletjesavond heb ik helaas af moeten zeggen, ga nu mijn bed in voor ik van mijn stoel val.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

weltrusten

 

Van 28-2-2007, 21:02u
 2 
Erna:

Ik vind het zo balen dat ik er niet bij kon zijn ,ik was zo benieuwd hoe je zou r
reageren ,dat ik net nu ziek ben, Bagh!!
maar nogmaals van harte met je 8 3/4 de verjaardag en als je je 10de viert hoop ik dat je op een podium zit en dan voor ons allemaal een concert geeft ,wel mee beginnen hoor je krijgt spijt als je het niet doet ,van uitstel komt meestal afstel,
neem anders een les in de maand of zo .
En de taart kom ik een andere keer opeten

 

Van 28-2-2007, 21:12u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie