Weer een feestje

Op het net sinds 22-2-2007, 22:54 uur

 

jarigopdegym.jpg

Marike is vandaag jarig. Omdat ze al enkele weken speciaal mij komt helpen in de les omdat ik niet mag tillen, heb ik een verjaardagsles voor haar gemaakt. Correctie- een kinderfeestje. De kleuters hebben aangedragen wat je zoal nodig hebt bij een feestje. Te beginnen met slingers, ballonnen, cadeau en een lied. Hier kon ik gelukkig allemaal aan voldoen. In het cadeau zat nieuwe verjaardagskleding (roze) en ze kreeg nog twee roze heliumhartballonnen om haar polsen. Na het aantrekken en een verjaardags(taart)muts op het hoofd begonnen we met de roze ballonnen tussen de slingers (helaas geen roze gevonden). Bij elk spel was de hoofdrol natuurlijk voor de jarige. Alleen bij het klimmen en klauteren niet. De tijd vloog voorbij. Het de-kinderen-als-kaarsjes-spel ben ik uiteindelijk helemaal niet meer aan toe gekomen.
Marike van harte gefeliciteerd!

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Marike:

Nog bedankt. Jij gaf mijn niet zo'n leuke dag een rose wolkje.

 

Van 23-2-2007, 21:25u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie