Feestjes

Op het net sinds 19-2-2007, 21:54 uur
hopendathetwatwordt.JPG

Voor vanavond hebben Marike en ik een feestconditiecircuit uitbedacht voor onze damesgroepen. Marike had vorige week de uitnodigingen meegegeven. Vanavond vierden we dat we samen dit jaar 68 jaar worden. Komen we al redelijk bij het gemiddelde van de doelgroep die we lesgeven.
De eerste groep vond het zowaar ook leuk. Al heb je daar over het algemeen 3 enorme zeurkousen bij zitten. Waarvan de ene vanavond geloof ik niet helemaal tevreden was. Gelukkig kan ik het van haar hebben, ze wordt oud 🙂
Leny had voor kofie en thee gezorgd naderhand en Marike had wat lekkers gebakken.
De tweede groep is een hele andere groep. Zij kwamen in een polonaise, een verjaardagslied zingend, binnen. Omdat Marike in de uitnoding had gezegd dat ze allemaal hun feestelijkste sporttenue moesten aandoen hadden de dames allemaal een strik in hun haren geknoopt. Ik heb om dit geheel zo moeten lachen.
Zoals altijd was er wee eens te weinig minuten in het gymuurtje om het feestconditiecircuit helemaal te kunnen doen. Het vlag hijsen en ballonnen stoten vonden de meeste dames de zwaarste onderdelen.

Al schrijvend van dit stukje bedenk ik mij net dat ik ooit ook wel eens een zeurkousengymles kan gaan bedenken (met dilpoma)

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie