Mummie en monster

Op het net sinds 16-2-2007, 15:48 uur

 

pjotrmonster.jpg

 

ockimummie.jpg

‘Mam, ik wil graag mummie worden, ‘ dat was wat mijn zoon mij gistermiddag meedeelde.
Dat leek mij nog wel te doen. Dus gisteravond zijn zwemkleren omgetoverd naar mummiekleren. Vanochtend konden ze zeer makkelijk uit bed komen. Meteen werden de kleren gepast en beneden al klaargelegd. Pjotr had zijn kleren zelf bij elkaar gezocht. Het bovenstukje van de wolvenkleren en de cape van de vleermuis met een mooie groene broek. Doordat Tosca bij opa en oma was kon ik tussen de middag redelijk opschieten. Al vond ik wel dat ze lastige sminckvoorbeelden hadden uitgezocht om binnen de 3 kwartier af te krijgen.

op_school.jpg

We waren net op tijd op school. Ocki deed meteen mee in de polonaise op het schoolplein. Pjotr vond het nog wat spannend. ’s Middags heeft hij nog met zijn juf gedanst die als kabouter Kwebbel verkleed was. De meester van Ocki was een kunstenaar uit Egypte, die beweerde dat hij de mummie in een kist had meegenomen. Nu zijn ze heerlijk buiten aan het spelen met andere verklede mensen. Vanavond komt het toefje slagroom op deze dag, dan mogen ze met de andere opa en oma mee naar de lichtjes optocht.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie