Voorlopig klaar

Op het net sinds 10-2-2007, 16:30 uur

 

afzwemmen.jpg

Vandaag heeft Ocki afgezwommen voor zijn diploma B. Onder grote belangstelling van vrienden en familie. Hij is erg blij dat hij niet meer hoeft. Voor mij is er nu ook een periode van en naar het zwembad klepperen voorlopig afgelopen. Tosca laat ik het liefst pas gaan zwemmen als ze minimaal 5 jaar oud is. Of we dat ook gaan redden is nog maar afwachten. Tosca was er vanochtend niet bij, zij mocht tijdens het diploma zwemmen zich vermaken bij Leny. Heel prettig voor mij aangezien het zitten nog steeds erg lastig gaat en Tosca graag draait op schoot.
Ocki zwom niet zo netjes als anders. Onder het zwemmen heeft hij zelfs een paar maal gesmokkeld door zich voort te trekken aan de lijn die in het water lag. Gelukkig maar dat dit geen consequenties heeft gehad. Naderhand was er taart en felicitaties.
Zondag mag hij met Jelle, die ook vandaag afzwom en Ocki zijn vriend is, mee naar Bengeltjesdorp. Nog een cadeautje noemde hij het.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Marike:

leuk als een ander een cadeautje krijgt waarvan je kunt proviteren. Ik geef zelf ook graag zulke cadeautjes weg, een bioscoopje voor twee (met mij erbij natuurlijk) bijvoorbeeld.

 

Van 12-2-2007, 21:34u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie