Opgenomen

Op het net sinds 30-1-2007, 03:07 uur

Ging het vanmiddag in eerste instantie beter, tegen de avond kwam de pijn weer terug. Ik (Erik) had eerste communie ouder-avond, maar Marja belde me op half tien op dat het niet meer ging. Marja’s ouders langsgekomen om mee te rijden naar de huisartsenpost mocht het nodig zijn. Marja mocht intussen 2 pijnstillers nemen, en moest opbellen als het na een uur nog niet beter ging.

Een uur later lag ze nog steeds te kronkelen van de pijn en zijn we naar de huisartsenpost geweest. Daar aangekomen is er door de dienstdoende arts een morfine-shot toegediend. Dat zou na een half uurtje moeten gaan werken ..

De werking was er wel maar veel te weinig. Daarom doorgestuurd naar de eerste hulp. Daar heeft een vriendelijke arts-assistent na overleg met de chirurg besloten om een medicijn in te spuiten dat de galblaas minder laat werken zodat de krampen niet zo heftig zijn als er een galsteentje voorbij komt zeilen.

Ook dat hielp .. een beetje.

Uiteindelijk, om een uurtje of half twee hebben we besloten dat Marja maar beter kon blijven. Morgen om 10 uur kan ik bellen voor informatie over het tijdstip dat ze gaan opereren.

Opa Ben brengt de kids naar school, Tosca gaat naar de andere oma en ik werk morgen zo goed als het kan maar thuis, want ook op het werk is het mega druk.

Maar nu eerst .. naar bed.

Erik.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Jee! Toestanden!
Ik bel je in de loop van de ochtend even op.

 

Van 30-1-2007, 10:34u
 2 
marike:

sterkte, als wij ergens mee kunnen helpen…..

 

Van 30-1-2007, 23:31u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie