Huldigen

Op het net sinds 23-1-2007, 22:16 uur
huldigenvanjezoon.jpg

Elk jaar mag ik de jeugdleden die 3 of 6 jaar bij de gym zijn huldigen in hun eigen les. In het begin vond ik dit een lastig iets. Hoe maak je dit nu leuk voor de kinderen. In ieder geval niet zoals ik ooit een collega zag doen; het presentje afgeven tijdens het namen noemen en dat ze dan dan meteen naar de kleedkamer brengen.
In de loop van de tijd ben ik tot een redelijke oplossing gekomen. Bij binnenkomst vraag ik aan de ouder van het kind dat gehuldigd gaat worden of ze iets langer kunnen blijven, en wat er staat te gebeuren. Dan de aandacht van de hele groep vasthjouden want wie krijgt (de ‘felbeergde’ blauwe HGV tas) en dan een luid applaus als ik deze overhandig aan het desbetreffende kind.
Nu had ik dit jaar dus een klein probleempje. Want ja de moeder die ik moest hebben was wel aanwezig, maar het kind werd gebracht door oma. Gelukkig wou mijn moeder wel fotograveren 🙂  Wel bijzonder om je eigen kind te huldigen. Pjotr is al 6 jaar lid van de vereniging. Al vond ik persoonlijk zijn cadeautje iets minder. Pjotr blijkbaar ook want hij ligt nog steeds op hetzelfde plekje in huis waar hij bij thuiskomst is neergelegd. Maar bijzonder vond hij het wel om gehuldigd te worden, want dat hoorde ik in de auto terug.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
Erna:

Gefeliciteerd met Pjotr! maar was hij dan nog maar 2 jaar toen hij begon met gymen?

 

Van 28-1-2007, 23:22u
 2 

[1] ja, eerst bij de ouder-en kindgym, later bij de peutergym. Maar eigenlijk ging hij al vanaf zijn geboorte mee naar de gymzaal.

 

Van 29-1-2007, 00:30u
 3 
Erna:

[2] erg hoor dat ik dat nu al niet meer precies weet!

 

Van 29-1-2007, 11:19u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie