Samen een blokje om

Op het net sinds 21-1-2007, 22:45 uur

 

sameneenblokjeom.jpg

Vandaag op de rommelmarkt zag Pjotr skeelers. “Mam, passen die jou?” werd mij gevraagd bij elk paar dat we tegenkwamen. Tijdens het schaatsen laatst had ik hem verteld dat we van de zomer wel samen konden gaan skeeleren (hij vond het samen schaatsen zo leuk). Blijkbaar was hij het niet vergeten.
Uiteindelijk vond ik (eigenlijk Pjotr) een paar die er goed uitzagen, waarvan de wieltjes soepel rolden en die ook pasten.
Thuisgekomen moest er dan ook meteen geskeelerd worden. Samen hebben we een rondje Kasbah gedaan. Alleen werd het rondje te kort gevonden door zoonlief. Dus werd het gedeelte van de wijk schter ons huis ook nog meegenomen. Bij thuiskomst was de eerste vraag:”gaan we morgen weer?”

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

veel plezier samen !maar wel voorzichtig aan hoor!

 

Van 22-1-2007, 10:41u
 2 
marike:

Waar zijn jouw beschermers? 😉

 

Van 24-1-2007, 14:37u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie