Er is er een blij

Op het net sinds 20-1-2007, 16:13 uur

Ocki vindt de zwemlessen voor diploma B maar 10 keer niks. Elke week is hij boos/chagarijnig en tegendraads op de zaterdagochtend. Vanochtend heb ik hem verteld dat als hij flink doorzwemt hij er sneller af is. Want A en B moet. Diploma C mogen ze kiezen. Ocki wil geen C.
Tot onze beide verbazing kreeg hij vanochtend na zijn 4e les voor B een brief mee waarin stond dat hij 3 februari mag proefzwemmen. Als het dan goed gaat mag hij op 10 februari afzwemmen. Ocki blij, hij hoeft binnenkort niet meer naar zwemles.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

gelukkig vind sjoerd zwemmen wel leuk, hij wil nog wel door. Sjoerd wil later triatlon doen en daar moet je natuurlijk wel goed voor kunnen zwemmen. 😉

 

Van 21-1-2007, 11:06u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie