Keuken

Op het net sinds 19-1-2007, 22:57 uur

 

keuken.jpg

Na een weekje bezig te zijn geweest met de keuken, is het af. Nou ja bijna af. Er moeten nog 2 stopcontacten geplaatst worden. De keuken ziet er nu wel heel anders uit. Lijkt wel of hij ruimer is. Even had ik er een hard hoofd in of ik inderdaad meer kastruimte zou overhouden. Ik had al heel kritisch gekeken wat ik wou bewaren en wat weg mocht. Dingen die ik al 2 jaar niet gebruikt heb zijn weggegaan. Bij het inpakken leek het wel of ik toch nog iets teveel bewaard had. Maar uiteindelijk hield ik twee kastjes over om de voorraad in te bewaren. Vanavond hebben Erik en ik er voor het eerst gekookt. Omdat we nu een 5 pits gaskookplaat hebben konden we er met gemak samen achter staan. Al het nieuwe apparatuur is wel wennen. Een heerlijke grote koelkast. De oven/magnetron is ook groter. Al kan ik in de nieuwe diepvries geen pizza’s bewaren. De vriezer is namelijk een heel stuk kleiner. Wat ook lekker is dat er nu licht boven het kookgedeelte is. Nu kan ik goed in de pannen kijken.
De jongens wouden als eerste uit de nieuwe keuken:pasta met groene saus. Omdat mijn schoonouders ook mee kwamen eten (hun keuken is er ook uit gegaan deze week) heb ik er ook maar een heerlijk soepje bij gemaakt. In deze keuken ga ik mij de komende jaren wel vermaken.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
marike:

ziet er goed uit! is dit de muur tegenover het raam?

 

Van 21-1-2007, 11:03u
 2 

[1] Yep

 

Van 21-1-2007, 22:36u

We komen hem binnenkort een keer bewonderen!

 

Van 22-1-2007, 10:55u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie