Grote kleine meid

Op het net sinds 8-1-2007, 16:13 uur

 

1ekeerschool.jpg

Vanmiddag was het zover, de peuterspeelzaal. Voor Tosca noem ik het school.
We waren al een paar keer wezen kijken. Heb haar al een paar dagen verteld wat er vandaag ging gebeuren. Bij het wegbrengen hing ze dan ook aan mijn been.
Tijdens het samen een puzzeltje maken, zagen we een meisje bezig met plakken. Daar houdt mijn meisje ook wel van. Al plakkend heb ik haar achtergelaten.
Lekker naar bed (nog steeds ziek) had ik mij bedacht. Met op het kussen naast mij de telefoon, kon ik de slaap niet te pakken krijgen.
Bij het ophalen kwam ze mij enthousiast weer tegemoet. Samen het laatste liedje zingen. Nog even een foto maken voor op de agenda en weer terug naar huis.
Volgens de juf heeft ze veel rond gekeken. Niet gehuild en heel voorzichtig meegedaan met de gebaren tijdens het zingen.
Toen Tosca buiten haar broer zag liet ze heel enthousiast haar plakwerkje zien. De eerste keer verliep dus soepel. Ben benieuwd hoe het donderdag zal gaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

Wat wordt ze al groot he, ik vind dat gebabbel op de achtergrond heerlijk als ik jou aan de telefoon heb.

 

Van 8-1-2007, 19:36u
 2 
Erna:

Jonge Jonge wat gaat het snel zeg ,nu al weer naar de peuterspeelzaal ,maar fijn dat zij het leuk vond en jij dingen voor je zelf kunt gaan doen zonder zo'n kleine handenbinder erbij.

 

Van 9-1-2007, 12:56u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie